Inschrijven


Heb jij dansteam(s) die je graag aan wilt melden voor de wedstrijd(en) van Check it ART? Of wil jij je als solist of duo meedoen? Je hoeft niet lid te zijn van een vereniging of dansschool om mee te kunnen doen.

Meld je snel aan via onderstaande knop of mail naar info@checkitart.nl voor een inschrijfformulier. Je kunt teams aanmelden voor 1 of 2 voorrondes. Het is ook mogelijk om je eerst voor 1 voorronde aan te melden en op een later moment voor een andere voorronde.  Voor de plaatsing in de finale, wordt er gekeken naar het hoogst behaalde aantal punten in een van de voorrondes. De top 10 met het hoogste aantal punten gaan door naar de finale in Zwolle. Wanneer je twee voorrondes meedoet, heb je automatisch een plek in de finale.

Let wel op, vol is vol!


Blok A: jazz / modern / klassiek ballet (spitzen)
Blok B: Showdance / cheer / tapdance
Blok C: Streetdance / hip hop

Categorie-indeling:
Jazz/modern/klassiek ballet en streetdance/hip hop

1. dansers t/m 10 jaar
2. dansers 11 t/m 13 jaar
3. dansers 14 t/m 16 jaar
4. dansers 17+

Solisten en duo’s
5. dansers t/m 12 jaar
6. dansers 13+

Showdance/cheer/tap
7. dansers t/m 11 jaar
8. dansers 12 t/m 15 jaar
9. dansers 16+

De categorie-indeling wordt bepaald door de leeftijd die je hebt op 1 januari 2023.
Je mag twee dansers in je team hebben die ouder zijn dan de toegestane leeftijdsgrens.

Alle solisten worden beoordeeld per leeftijdscategorie (ongeacht danstijl). Wanneer een categorie heel groot is, zal er ook worden ingedeeld op dansstijl.
Hetzelfde geldt voor alle duo’s.

Voor de plaatsing in de finale zal worden gekeken naar de hoogste score die is behaald in een van de voorrondes. De top 10 met het hoogste puntenaantal gaat door. Wanneer je aan minimaal 2 voorrondes hebt meegedaan, plaats je je automatisch voor de finale.LET OP! Je ontvangstbevestiging kan in je ongewenste postvak komen!

Upload een eigen bestand waarin alle namen van de teamleden staan met de geboortedata:

Bestanden uploaden